Byt till en skrivare med värmefri teknik

Epsons bläckstråleskrivare använder kall bläckteknik – de kräver alltså ingen uppvärmning för att starta utskriftsprocessen – vilket gör att de förbrukar mindre energi. Med lägre energiförbrukning sparar de både på plånboken och miljön, samtidigt som de ger snabba och pålitliga utskrifter.

Att byta från en laserskrivare till en skrivare med värmefri teknik är en av de enkla saker vi kan göra för att minska vårt klimatavtryck. Även små förändringar gör stor skillnad om vi är många som gör det.

Läs mer och se sortiment på https://www.epson.se/heat-free-technology.

Hyr som tjänst

Du som kund betalar en månadskostnad och allt så som skrivare, storformatsskrivare, mjukvara, service, support och förbrukning ingår.

Med Epsons värmefria bläckteknik sparar ni upp till 83% på energiförbrukning jämfört laserskrivare.

TelloPrint är bättre både för miljön och plånboken. Gör som många andra – kontakta oss för att få en presentation!

Fördelar med värmefri teknik:

Lägre energiförbrukning sparar energi och pengar

Värmefri teknik förbrukar mindre ström eftersom den inte använder värme för uppvärmning. Eftersom bläckstråleskrivare inte har fixeringsenhet att värme upp minskar energiförbrukningen betydligt.

Färre utbytesdelar, mindre miljöpåverkan

Laserskrivare har vanligtvis fler förbrukningsartiklar och kräver i många fall regelbundet byta av trumma, överföringsenhet och fixeringsenhet.  Tack vare den värmefria tekniken har våra bläckstråleskrivare färre delar som behöve bytas ut.

Spara tid med konsekvent höga utskriftshastigheter

Epsons skrivare med värmefri teknik kräver ingen uppvärmning när en enhet slås på eller aktiveras från viloläge. Det innebär att utskriften kan starta direkt.

Färre ingrepp ökar produktiviteten

Den värmefria strukturen hos Epsons bläckstråleskrivare gör att det finns färre delar som kan gå sönder, vilket minskar mängden ingrepp som krävs.

Kontakta oss

kontakt@telloprint.se
013 – 465 10 10
eller via formuläret nedan

    Vilka tjänster är ni intresserade av?